Info website

DISCLAIMER en COPYRIGHT

De teksten op deze website worden met de uiterste zorgvuldigheid opgesteld.

Senioren voor Senioren is echter op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade voortvloeiende uit foute informatie op en/of het gebruik van de website.

De gegevens van en over Senioren voor Senioren op deze website, zijn bedoeld om aan belangstellenden algemene informatie over Senioren voor Senioren  te verstrekken.               Aan deze informatie en gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Senioren voor Senioren heeft op haar website links geplaatst naar websites van derden.         Senioren voor Senioren is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van die websites.       

Senioren voor Senioren plaatst dergelijke links enkel voor het gemak van de bezoeker van onze website zonder daarmee de inhoud van de externe website blindelings te onderschrijven.

© Copyright 2017, Ben Kuijpers, Senioren voor Senioren. Alle rechten voorbehouden.

Voor vragen, of opmerkingen of eventuele tips met betrekking tot deze website, kunt u een mail sturen naar de webmaster via deze website contact.

Ook zou ik het op prijs stellen als u mij een e-mail stuurt wanneer u ergens op de website een fout ontdekt, bijvoorbeeld: een ontbrekende afbeelding, een link die niet werkt, een spelfout, enz. Ik zal een eventuele fout zo spoedig mogelijk corrigeren .

Webmaster: Ben Kuijpers